Smit, Keurslager

Beef best rundvlees

Sinds kort verkopen wij Beef best rundvlees. Beef Best rundvlees is heerlijk mals. U proeft in feite de fijne structuur van het vlees. Dat is de reden dat wij kiezen voor het Verbeterd Roodbont ras, het Wit/Blauwe rund en de Blond d’Aquitaine. Deze runderen hebben van zichzelf vlees met de befaamde fi jne structuur. Ze zien er gespierd uit en zijn dan ook goed voor een flinke portie hoogwaardig vlees.

Hollands vlees

Beef Best rundvlees is op en top Hollands vlees. Gaat u maar na. Het is afkomstig van luxe vleesvee, dat is

   * geboren bij een Nederlandse veehouder
   * grootgebracht op een Nederlandse boerderij
   * geslacht door een Nederlandse slachterij
   * uitgesneden en geleverd door een Nederlandse   vleeshandel

Deze oorsprong is heel belangrijk. In Nederland voldoen we namelijk aan strenge eisen met betrekking tot dierwelzijn en voedselveiligheid.

Keurslager Smit selecteert en koopt zijn kwaliteitsrundvlees rechtstreeks bij Gert-Jan van de Brink in Lunteren, een van de beste veehouders van Nederland. Optimale aandacht voor het dier en zijn omgeving gecombineerd met een zorgvuldig samengesteld menu levert het beste rundvlees: Beef Best. Vlees mét een verhaal!


Verantwoord vlees

De kwaliteit van het stukje vlees dat op uw bord ligt, heeft alles te maken met dierwelzijn. Niets lekkerder dan het vlees van een dier dat een gezond leven heeft gehad. En dat hebben de Beef Best runderen.

Dat begint al als ze een klein kalfje zijn. De pasgeboren kalfjes blijven gedurende de zoogperiode bij hun moeder. Zomers zijn ze buiten, in de weide, ’s winters in de stal.

Als de runderen ’s winters naar binnen gaan, komen ze in ruime, schone stallen. Hier lopen ze gewoon los en krijgen ze een dik ligbed van stro. De boeren die het Beef Best rundvlees leveren, hechten namelijk veel waarde aan dierwelzijn!

De meeste runderen worden door een vaste veerijder of de boer zelf getransporteerd. De chauffeur is gekwalificeerd voor het vervoer van levend vee en gaat net als wij respectvol om met de runderen.

Dat we waarde hechten aan dierwelzijn en kwaliteit, beloven we niet zomaar. Al onze boeren voldoen aan de IKB regeling.

Smit, Keurslager

Gorecht-Oost 29
9603AA Hoogezand
0598324638

Openingstijden

maandag 09:00 - 18:00
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 09:00 - 21:00
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag Gesloten